21 iulie, 2009

Mere

Mărul, omniprezentul măr, nu se poate da la începutul autodiversificării în forma crudă. Se rup din el bucăţi mari fiind un risc pentru bebeluş. Şi atunci, cum? Am fiert patru jumătăţi de măr cu apă cât abia să le acopere şi cu un beţişor de scorţişoară. Le-am fiert e cam mult spus... mai degrabă le-am înmuiat puţin, au prins aroma scorţişoarei şi au devenit uşor de curăţat de coajă. Mandarinuţa le-a apreciat luând mere cu amândouă mânuţele şi înfulecând cu guriţa plină. Cred că i-au plăcut mai mult cele roşii decât banalele golden.

2 comentarii:

  1. Grozava idee, la inceput de tot le sugea, acum ar rontai... deci la fiert cu merele!

    RăspundețiȘtergere
  2. super, super, maine incerc metoda acesta cu merele, si vin cu feed-back

    RăspundețiȘtergere